Kırsehir'de Din Görevlileri Ile Mart Ayı Personel Toplantısı

din görevlileri ile mart ayı personel toplantısı

Kırşehir İl Müftülüğü Mart ayı personel toplantısı 18.03.2019 Pazartesi günü saat:09.30’da İl Müftülüğü konferans salonunda yapıldı. Yapılan toplantıya İl Müftümüz Mehmet Yaman, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk, Şube müdürleri ve Din görevlileri katıldı.        Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan aylık personel toplantısında, Personel ve İdari İşler Şube müdürü Gazi BEKTAŞ Mart ayı toplantı gündeminde bulunan konular hakkında toplantıya katılan görevlilere bilgiler verdi.      Daha sonra İl Müftümüz Mehmet Yaman toplantı gündeminde bulunan konular ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.  Toplantı gündeminde bulunan 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları, VIII. Cami Görevlileri Çalıştayı Raporu, Camilerde Kur’an Öğretimi Hafta Sonu Kur’an Kursları Programı Uygulama Esasları ile ilgili konularda personele bilgiler verdi.  22 Mart 2019 Cuma günü saat:14.00'de Ahi Evran Üniversitesi Konferans salonunda düzenlenecek olan Diyanet İşleri Başkanı Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen tarafından verilecek olan Çanakkale Ruhu adlı konferansa personelin eşleri, çocukları ve Cami cemaati ile birlikte katılmalarını söyleyen İl Müftümüz Mehmet Yaman toplantıya katılan personele teşekkür etti.      Dilek, istek ve temenniler bölümü ile Mart ayı personel toplantısı sona erdi.