Kırsehir'de Valimiz Sayın Ibrahim Akın, Covid-19 Salgını Ile Mücadele Grubunda çalışanlara Teşekkür Belgesi Verdi.

valimiz sayın ibrahim akın, covid-19 salgını ile mücadele grubunda çalışanlara teşekkür belgesi verdi.

Valimiz sayın İbrahim Akın, İçişleri Bakanlığınca Covid-19 tedbirleri kapsamında ilimizde yürütülen çalışmalarda görev yapan İl Müftülüğü personeline teşekkür belgesi verdi.

İlimiz Müftülüğünde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-kayyımlara Valimiz sayın İbrahim Akın tarafından verilen teşekkür belgelerini İl Müftümüz Mehmet Yaman teslim etti.

09/12/2020 Çarşamba günü saat: 13.30’da İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programda İl Müftümüz Mehmet Yaman, İçişleri Bakanlığınca Covid-19 tedbirleri kapsamında görev yapan görevlilerimize teşekkür belgelerini teslim etti.

Belge teslim töreninde konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman;  ”Covid-19 salgını sebebiyle mücadede görev yapan görevlilerimiz hiçbir aksaklığa mahal vermeden görev yaptınız. Her şeyin en iyisini hak eden milletimize canı gönülden verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.  ” dedi.