Kocaeli'de 40 Gün Namaza Gelen çocuklar ödüllendirildi

40 gün namaza gelen çocuklar ödüllendirildi

Kocaeli Gölcük İlçe Müftülüğü düzenlediği program ile 40 gün boyunca namaza gelen çocukları ödüllendirdi.

Gölcük İlçe Müftülüğne bağlı Gelincik Camii’nde düzenlenen “Camiye Gidiyorum, Namaz Kılıyorum” “İlmihal Öğreniyorum, Hediyeleri Topluyorum” yarışması sonucunda 15 yaş altı 50 çocuk topladıkları puanlar karşılığında hediyeler kazandı.

Gelincik Camii görevlileri  Mustafa Güneş ve Tarık Topçu tarafından organize edilen programda konuşan Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, “Namaz sorumluluğunu yerine getiren ve  ilmihal bilgilerini öğrenen çocuklarımızı tebrik eder, emeği geçen hocalarımıza ve ailelerine teşekkürlerimi ifade ederim“ dedi.

Yoğun bir katılımın olduğu ödül programında Müftü Yılmaz’ın ardından konuşan İl Müftüsü Sinan Cihan ise, “40 Günlük Namaz Ağacı ve İlmihal Eğitimlerini tamamlayan öğrencileri, anne babalarını, kıymetli hocalarını tebrik eder, başarılarının devamını cenab-ı hak’tan niyaz ederim” dedi.

Düzenlenen program sonunda en çok puanı toplayan çocuklara hediyeleri takdim edildi.