Kocaeli Körfez Müftülüğü Hafızlık Icazet Merasimi Programı

kocaeli körfez müftülüğü hafızlık icazet merasimi programı

Kocaeli Körfez İlçe Müftülüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy  Kur'an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan on iki öğrenci için icazet merasimi düzenlendi.

Hafızlık icazet programına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Müftüleri, Din görevlileri, halkımız ve hafızlar ile aileleri katıldı.

Program Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı’nın açılış konuşması ile başladı. Ardından İl Müftüsü Yusuf  Doğan’ ın konuşması ile devam etti. Programda Şişli Mecidiyeköy Merkez Camii Baş İmamı Ali Derman ve Eyüp Sultan Camii Baş İmamı Metin Çakar katılımcılara Kur’an ziyafeti sundu.

Program Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı’nın hafızlığa dair konuşmaları ve Reisül Kurra Mustafa Demirkan hocamızın duası ile tamamlandı. Hafızlığını tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edilerek  icazet merasimi programı sona erdi.