Konya'da 2023 Yılı Hac Organizasyon'unda Görevli Personelle Istişare Toplantısı Yapıldı

2023 yılı hac organizasyon'unda görevli personelle istişare toplantısı yapıldı

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin başkanlığında 2023 yılı Hac Organizasyon’unda görev alacak 19 kafile başkanı, bayan irşat görevlileri ve diğer görevlerde sorumlu 140’a yakın personelle bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, hacılarımızın ibadetlerini sağlıklı, güvenli ve huzur içerisinde yerine getirebilmeleri için dikkat edilmesi gereken hususları dile getirdi.

Konya İl Müftülüğü tarafından Esader Valide Sultan Yatılı Erkek Kur’an Kursu konferans salonunda düzenlenen toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Erdoğan Eken, Müfettiş Yardımcısı Baysu Mutluay, Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin Akıncı, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin ve görevli personeller katıldı.