Kuran-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finalinde Adana Ilimizi Temsil Eden Fatih Gökdal Ikincisi Oldu.
kuran-ı kerim'i yüzünden güzel okuma yarışması türkiye finalinde adana ilimizi temsil eden fatih gökdal ikincisi oldu.
Kuran-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye Finalinde Adana İlimizi temsil eden öğrencimiz Fatih Gökdal Türkiye ikincisi oldu.
Ayasofya Camii'nde düzenlenen törende ödülünü Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş'ın elinden aldı.
Yarışmada Türkiye birinciliğini Kütahya, ikinciliği ise Adana Kozan İlçesi Yusuf Baysal Kur’an Kursu öğrencimiz Fatih Gökdal aldı.
Adana İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR, öğrencimizi, üzerinde emeği olan ailesini ve hocalarını tebrik ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi.