Kütahya'da Hatay Müftüsü Bilgili Ebediyete Uğurlandı

hatay müftüsü bilgili ebediyete uğurlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da enkaz altında kalarak vefat eden  Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, ebediyete uğurlandı.

Bilgili'nin cenazesi, Gediz Altınkent köyünde cuma namazının ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen'in kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

Cenazeye Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, Din Hizmetleri Genel Müdürü Şaban Kondi, TDV Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İsan Açık, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, çevre illerin Müftüleri ve yardımcıları, yakınları ve çok sayıda vatandaş  katıldı.