Kütahya'da Il Müftüsü Demirtaş'tan Tavşanlı Müftülüğüne Ziyaret

il müftüsü demirtaş'tan tavşanlı müftülüğüne ziyaret

Il Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Tavşanlı ilçe Müftülüğüne atanan Mevlüt Hakan Asan'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bugün Tavşanlı ilçemizde bir dizi ziyarette bulunduk. Bu ziyaretlerden birisi de ilçe müftümüze hayırlı olsun ziyareti idi. Tavşanlı ilçemiz her zaman dini ve milli konularda öncü ilçelerin başında yer almaktadır. Bugün Ensar Vakfı Tavşanlı Şubesinin kitap-kafe salonunun açılışına katıldık. Ardından Tavşanlı Diyanet Gençlik Merkezinin hizmetlerini yerinde gördük ve memnun olduk. Ardından değetli müftümüz Mevlüt Hakan Asan beyi makamında ziyaret ettik. Ziyarette Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader beyefendi ekibi ile birlikte bulundu. İnşaallah hem devletimiz hem de sivil toplum örgütleri ile gençlerimize yönelik dini ve milli konularda en güzel çalışmaları yapacağız.

Bu vesile ile ilçe müftümüz Mevlüt Hakan Asan beye Tavşanlı ilçemizde diyanet hizmetlerine yapacağı katkı için başarılar diliyorum. Tavşanöı ilçemizden Ataşehir müftülüğüne atanan Hüseyin Aksoy beye de ilçemize yaptığı hizmetleri için teşekkür ediyorum dedi.