Kütahya'da Umre Hizmetleri Istişare Toplantısı Yapıldı

umre hizmetleri istişare toplantısı yapıldı

Kütahya İl Müftülüğü ev sahipliğinde Umre Hizmetleri İstişare Toplantısı düzenlendi.

Kütahya İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen Umre Hizmetleri İstişare Toplantısında konuşan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Hac ve Umrenin irşada ve eğitime dönüşmesini istediklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanı Muhammed Zeyd Özel, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kütahya Dini İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Karazeybek, İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Diyanet İşleri Başkanlığı hac ve umre hizmetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Hac ve Umrenin irşada ve eğitime dönüşmesi için çalıştıklarını belirten Genel Müdür Bircan, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda hac ve umre hizmetlerinin yetkinliğinin artırılması hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Program, Genel Müdür Bircan, Daire Başkanı Özel ve Müftü Demirtaş’ın sorulan soruları cevaplandırması ile sona erdi.