Malatya'da Diyanet Gençlik Merkezi Gençleri Piknikte Buluştu

diyanet gençlik merkezi gençleri piknikte buluştu

Malatya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüz Diyanet Gençlik merkezine devam eden gençlerimizle eğlenceli bir piknik gerçekleştirdi.

Gençlik merkezi manevi danışmanları Fahriye CEYLAN, Hatice ÖZTÜRK'ün organize ettiği, gençlik koordinatör yardımcısı Tuba KÖMÜRLÜ, kitap halkaları sorumlularından Nezahat KARAKAYIŞ ve ögrencilerinin de katıldığı piknik, uzun süredir evlerinde bulunan gençler için hem bir soluk almalarına hem de yeni ögrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile oldu.

Tanışma oyunu, çuval yarışı, yumurta taşıma oyunu, balon ile bardak taşıma gibi dikkat geliştirici ve tatli rekabet içeren oyunlar oynanıldı. Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini ifade eden gençler bu tur faaliyetletin daha sık yapılmasını rica ederek Malatya Müftülüğü’ne teşekkür ettiler.