Mersin'de Müftü Yardımcısı Dr. Coşkun Tarsus'ta Ziyaretlerde Bulundu

müftü yardımcısı dr. coşkun tarsus'ta ziyaretlerde bulundu

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Serkan Ölmez için düzenlenen mevlit programına katılmak üzere Tarsus’ta bulunan İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun, İlçe Müftülüğü, Aile ve Gençlik Merkezi ile TDV Tarsus Ticaret Borsası Yurdunu ziyaret etti.

Tarsus İlçe Müftü Vekili Saim Özdemir ve Şube Müdürü Osman Çayır ile birlikte İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Müftü Yardımcısı Dr. Coşkun, daha sonra buradan Aile ve Gençlik Merkezine geçerek Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan, Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Çakır ve Manevi Danışman Adem Atım’ın katılımlarıyla proje faaliyetler noktasında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Dr. Coşkun daha sonra TDV Tarsus Ticaret Borsası Yurdunu ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla bir araya geldi, incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı.