Müftü Akkuş, Sivas Eski Il Müftüsü Selahaddin Durdu'yu Evinde Ziyaret Etti

müftü akkuş, sivas eski il müftüsü selahaddin durdu'yu evinde ziyaret etti

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, 1974-1977 yılları arasında Sivas İl Müftülüğü görevini yürüten Selahaddin Durdu’yu evinde ziyaret etti.

1933 Divriği doğumlu olan Müftü Durdu, çeşitli illerde İl Müftülüğü görevinde bulundu. 1982 yılında emekli olduktan sonra uzun yıllar İstanbul’da ikamet eden Müftü Durdu,  yakın zamanda Sivas’a yerleşti.

Durdu’yu evinde ziyaret eden Müftü Akkuş;  “Hocamıza Allah’tan sağlık ve afiyetler diliyoruz. Hocamızın Sivas’ta ikamet ettiğini duyunca ziyaret ederek duasını almak istedik. İlerlemiş yaşına rağmen hocamızı çok iyi gördük. Rabbim kendisine sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin” dedi.

Müftü Durdu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sivas’ta il müftülüğünün yanı sıra İmam-Hatip Lisesinde meslek dersleri öğretmeni olarak görev yaptığını belirterek İl Müftüsü Akkuş’a ve Müftü Yardımcısı Ünal Tan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.