Muğla Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Kampüs Içerisinde Bulunan Türk Evi'nde Kahvaltı Programı Düzenlendi.

muğla il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından muğla sıtkı koçman üniversitesi kampüs içerisinde bulunan türk evi'nde kahvaltı programı düzenlendi.

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampüs içerisinde bulunan Türk Evi'nde kahvaltı programı düzenlendi.

Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi Gençlik Kolları ile İslami İlimler Fakültesi 1.ve 2.sınıflar buluşmasına Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Menteşe İlçe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hammet  Aslan üniversite akademik öğretim üyeleri, müftülük personeli ve öğrenciler katıldı.

Ali Rıza Hakses Cami İmâm Hatibi Müslüm Çavlı'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan kahvaltı programında Muğla Diyanet Gençlik Koordinatörü ve İl Vaizi Cüneyt Çakır davete  icabet ederek katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Çakır'ın ardından konuşan Dekan Prof. Dr. Hammet Arslan İl Müftülüğü ile zaman zaman programlar gerçekleştirdiklerini  bu tarz programların birlik ve beraberliği artırdığını söyledi.
Daha sonra konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün  İslami ilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlemiş olduğu programa katılmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu birlik ve beraberliğe vesile olan bu tarz programların daha da geliştirilerek devam etmesi temenni etti.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da müftülük olarak öğrencilerin her zaman yanında olduklarını her türlü ihtiyaçlarında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Müftü Çapçı,  katılım  sağlayan gerek İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hammet Arslan olmak üzere tüm akademik personele ve öğrencilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrencilerden de görüş alınarak istekleri ve dilekleri dinlendi, program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu