Muğla Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından "gençlik Koordinatörleri Ve Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri" Yapıldı.

muğla il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından "gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar eğitim semineri" yapıldı.

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Gençlik Koordinatörleri ve  Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri yapıldı.

Muğla İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen Eğitime Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, İl Müftü Yardımcıları Erkan Saral, Sema Özbakış, Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Dr. Oktay Tavas, Eğitimciler ile  Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar katıldı.

Kur’an Tilaveti ile başlayan Seminerde konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, gerek Gençlik Koordinatörleri  ile gerekse Manevi Danışmalarla Gençler arasında  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bir  köprü kurulmuştur diyerek bu alanda hizmet veren hocalara teşekkür etti.

Çapçı, birlik ve beraberlik içerisinde gençlere yönelik çalışmaların çok değerli olduğunu ifade ederek, bu alanda büyük bir aile oluştuğunu belirterek, Gsb Yurtları ve Gençlik merkezlerinde Milli ve Manevi eğitimler ve etkileşimler oluştuğunu dile getirdi.

Selamlama Konuşmasının ardından Gençlik Hizmetlerinden Sorumlu İl Müftü Yardımcısı Erkan Saral, İl Gençlik Koordinatörü Cüneyt Çakır, Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Dr. Oktay Tavas, Yurt Yönetim Memuru Ayfer Taştan, Psikologlar Seval Öz, Damla Küçükefe, Gençlik Lideri Ayşe Karanlık, İl Basın Sorumlusu Fatih Yaşatır, Vaiz, Manevi Danışman Gülsüm Toraman, Uzman Vaizler  Nesibe Reçper, Mustafa Kılınç kendi alanları ile ilgili konularda Eğitim Seminerlerini sundu.

Dilek ve temennilerin gerçekleştirildiği program toplu fotoğraf çekinmesi ile son buldu.