Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.

muş alparslan üniversitesi rektörü prof. dr. fethi ahmet polat, il müftümüz ibrahim halil demir'i makamında ziyaret etti.

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Üniversite olarak tüm resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerimize önem veriyoruz. Bu kurumlarla birlikte Muş'u ve üniversiteyi daha ileriye taşımak istiyoruz. Müftülüğümüz ile de ortak yaptığımız çalışmalar var. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek diye konuştu.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir ise ''Şehirde ve gençlerin yüreklerinde manevi iklim havasını oluşturmak istiyoruz. Gelişen ve değişen dünya düzenini yakından takip ediyoruz. Bugün bütün bir insanlık zor bir süreçten geçiyor. Bu zorlukları ortadan kaldıracak yegâne şey yine ilimdir, hikmettir. Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfımız olarak hem öğrenci yurtlarımızla hem de ortak yürüttüğümüz çalışmalarla öğrencilerimizin yanındayız. Namaz programları, ilim atölyeleri, dini gün ve gecelere özel programlar başta olmak üzere birçok programda gençlerimizle buluşuyoruz dedi.

İl Müftüsü Demir, Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Polat'a, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.