Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'den, Bulanık Ilçe Müftsü Mahmut Tuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

muş il müftüsü ibrahim halil demir'den, bulanık ilçe müftsü mahmut tuz'a hayırlı olsun ziyareti.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'den, Bulanık  İlçe Müftsü Mahmut Tuz'a hayırlı olsun ziyareti.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Bulanık İlçe Müftüsü olarak görevine başlayan Mahmut Tuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'e,  Müftü Yardımcıları Murat Karanci ve Sibel Gül Ülker ile İlçe Müftüleri eşlik etti.

Gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Mahmut Tuz, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir’e  din hizmetlerinde yürütülen faaliyetler, hizmet kalitesinin artırılması ve müftülük çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Müftüsü  İbrahim Halil Demir’de gerçekleştirilen faaliyet ve çalışmalardan dolayı İlçe Müftüsü Mahmut Tuz’a teşekkür ederek görevinde kolaylıklar diledi.