Muş Tarım Il Müdürü Mehmet Gün, Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.

muş tarım il müdürü mehmet gün, il müftüsü ibrahim halil demir'i makamında ziyaret etti.

Muş Tarım İl Müdürü Mehmet GÜN, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tarım İl Müdürü Mehmet GÜN, “Kurum olarak şehrimize önemli hizmetler ve yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Gaye ve isteğimiz Muş’a artılar ve projeler katmak. Devletimizin bizlere verdiği emaneti, vatandaşlarımıza hizmet olarak vermek için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bunda muvaffak olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Tarım İl Müdürü Mehmet GÜN'e teşekkür ederek Kur'an-ı Kerim hediye etti.