Ordu'da Hafızlar Yarıştı

hafızlar yarıştı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalardan erkek görevliler arası “Hafızlık” yarışması il finali yapıldı.

Diyanet İşleri başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde görevlilerin yeteneklerini geliştirmeleri ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla her sene çeşitli yarışmalar düzenlenmektedir.

Bu sene de 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında erkek ve kadın din görevlileri arasında ayrı ayrı olmak üzere düzenlenen “Hafızlık” yarışması erkek görevliler il finali il müftülüğünde gerçekleştirildi.

Yapılan yarışma sonucunda, Perşembe ilçesi görevlilerinden Hafız Mehmet Deveci “Hafızlık” yarışması Ordu il birincisi oldu.

Yarışmada Altınordu ilçesi görevlilerinden Hafız Selami Ses ikinci olurken, Mesudiye görevlilerinden Hafız Ömer Faruk Demir ise üçüncü oldu.