Osmaniye'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Emekli Din Görevlileri Kahvaltı Programında Ağırlandı

camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle emekli din görevlileri kahvaltı programında ağırlandı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla Osmaniye İl Müftülüğümüz, emekli din görevlilerine yönelik kahvaltı programı düzenledi.

Osmaniye Öğretmen evinde düzenlenen kahvaltı programında emekli din görevlileri ile bir araya gelen İl Müftümüz Ali Çakmak, emekli din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ederek, bu zamana kadar yapmış oldukları hizmetler ve programa  katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Programa İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftü Yardımcıları Muhammed Değirmenci, Alaaddin Hançer ve Emekli Din Görevlileri katıldı.