Osmaniye'de Yemen'e 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerinden Destek

yemen'e 4-6 yaş kur'an kursu öğrencilerinden destek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) koordinasyonuyla Yemen'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmamak için  Yemen'e Sessiz Kalma adıyla başlatılan kampanyaya Osmaniye Merkez Karayiğit 4 – 6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kendi harçlıklarından biriktirdikleri 350.00.TL ile katkıda bulundular.

Öğreticileri Dursel ALIN ile birlikte İl Müftülüğünü ziyaret eden öğrenciler topladıkları yardımı İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Ali Rıza TAHİROĞLU’na teslim ettiler.

İl Müftü Yardımcıları Ahmet DEMİREL, Berrin ERDOĞAN ve Muhammed DEĞİRMENCİ’nin de katıldığı ziyarette İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU öğrencilere bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.