Rize'de Adrb'den Aile Içi Iletişim Semineri

adrb'den aile içi iletişim semineri

Rize İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hanımlara yönelik “Aile İçi İletişim” konulu seminer gerçekleştirildi.

Salarha Beldesi Kasarcılar Mahallesi Kur’an Kursu’nda bayanlara yönelik olarak müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanı Selma Çınar tarafından “ Ailem ve Akrabalarımla İletişim”  konulu sohbet programı yapıldı.

Çınar; akrabası kendisine iyiliği kestiğinde dahi onlara iyilik yapmanın ve onlarla ilişkiye değer vermenin öneminden, köklü bir iletişim için gönül dilini, sıhhatli bir iletişim için değer dilini, devamlı iletişim için teşekkür dilini, yeniden iletişim için özür dilini, aşkın iletişim için dua dilini, her şeye rağmen iletişim için sükût dilinin kullanılmasının öneminden bahsetti.

Programa katılan bayanlar memnuniyetlerini ve sohbetlerin devamını istediklerini ifade ettiler.