Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Gazze'deki Ablukanın Kalkması Ve Filistin' In özgürlüğü Için Gerçekleştirilen Yürüyüşe Katılarak Filistin Ve Gazze Için Duada Bulundu.

il müftümüz seyfullah çakır, gazze'deki ablukanın kalkması ve filistin' in özgürlüğü için gerçekleştirilen yürüyüşe katılarak filistin ve gazze için duada bulundu.

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Gazze'deki ablukanın kalkması ve Filistin' in özgürlüğü için gerçekleştirilen yürüyüşe katılarak Filistin ve Gazze için duada bulundu.

İlkadım 23 Nisan Ortaokulu'nun önünden başlayan yürüyüşe AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı' nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, konuşmaların ardından İl Müftümüz Seyfullah Çakır’ın duasıyla sona erdi.

İl Müftümüz yaptığı duada; Ey yerleri, gökleri ve bizleri yoktan var eden, varlığından haberdar eden yüce Mevlamız! Bizleri sensiz, sahipsiz, vatansız, Kur'ansız, Mescid-i Aksasız, Filistinsiz, Gazzesiz bırakma! Filistin'deki mazlum kardeşlerimize nusretinle, kudretinle yardım eyle. Ya Rabbi tüyü bitmemiş bebekleri, masum çocukları, kimsesiz kadınları ve yaşlıları katleden, zalim, katil, İsraili yerle yeksan eyle, mahfu perişan eyle. Ya Rabbi orada mücadele eden bütün müslüman kardeşlerimize sen her daim sabır, metanet ve kudret ihsan eyle. Zalimler karşısında dik duruşlarını daim eyle. Bizleri de bütün mazlumların, Filistin'de, Gazze'de, zulüm altında bulunan müslüman kardeşlerimizin yanında olan kullarından olmaya daim eyle Allah'ım. Bütün müslümanları basiret, feraset sahibi eyleyerek yek vücut halinde kafirlerin, zalimlerin, hainlerin karşısında zaferle müjdelenen nice seferlere nail eyle Allah'ım. Ya Rabbi ne olur dualarımıza icabet ederek, onların tuzaklarını üzerlerine makûs eyle. O kafirleri birbirlerine musallat eyle. Ümmeti Muhammed'e de birlik ihsan ederek, başarılar lütfeyle Allah'ım. Bizleri Mescid-i Aksa'nın varisleri, Mescid-i Aksa'nın sahibi olanlardan eyle Allah'ım. Yeryüzüne, üç kıtaya hak, adalet, İslam'ın güzelliklerini inkişaf eden bu necip milleti yeryüzüne hakim kılarak bütün zulmü ortadan kaldırma şerefini de ikmal eyle Allah'ım. ifadelerine yer verdi.

#freepalestine