Samsun'de Müftülük-öğrenci Buluşmaları Sona Erdi

müftülük-öğrenci buluşmaları sona erdi

1 Nisan-13 Mayıs 2019 tarihleri arasında İlkadım ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ortaokulların 6. Sınıflarına yönelik uygulanan “Milli ve Manevi Değerlerimizi Kuşaktan Kuşağa Aktarıyoruz” projesi kapsamındaki Müftülük-Öğrenci buluşmaları sona ermiştir.

İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Muharrem HACIKARAAHMETOĞLU’nun Hazırladığı ve yürüttüğü Proje kapsamında öğrencilere “İnsanın Değeri ve Sorumluluğu, Adâlet, Hoşgörü, Birlik ve Beraberlik, Paylaşma, Vatan, Bayrak, İstiklal Marşı, Çanakkale Şehitler Abidesi, Milli Değerlerimiz Olan Şahsiyetler vb.” konularda İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanları Muharrem HACIKARAAHMETOĞLU, Hikmet ÜNAL, Fatih ERGİN; Eğitim Uzmanı Mustafa YILMAZ, Uzman Vaiz Hacı Mehmet AKDOĞAN; Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Emine İPEKDAL tarafından 132 adet sunum yapılmıştır. 20-35 kişilik küçük gruplara yapılan sunumlarda öğrenciler ile bire bir iletişim sağlanmış olup bu çerçevede 4200 öğrenciye ulaşılmıştır. 2018/2019 Eğitim ve Öğretim yılı itibariyle İlkadım İlçesinde uygulanan projenin gelecek eğitim ve öğretim yıllarında da il genelindeki ortaokullarda uygulanması hedeflenmektedir.  

Projede bizlerden desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Okul İdarecilerimize, öğretmenlerimize ve sunumları gerçekleştiren personelimize çok teşekkür ediyoruz.