Samsun Il Müftüsü çakır'dan Sinop Il Müftüsü Düzgüney'e Ziyaret

samsun il müftüsü çakır'dan sinop il müftüsü düzgüney'e ziyaret

Altınordu İlçe Müftüsü iken İl Müftüleri kararnamesi ile Sinop İl Müftülüğü'ne atanan Mustafa Düzgüney'e Samsun il Müftüsü Seyfullah Çakır, ziyarette bulundu.

Ziyarette  Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, emekli Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can ve din görevlisi Recai Özkan  Cumhurbaşkanımızın tensibiyle atanmış olduğunuz Sinop İl Müftülüğü görevinin hayırlı olmasını, sizleri güzel hizmetlere  muvaffak kılmasını temenni ve niyaz ediyoruz dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Düzgüney ise Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır Emekli düzce İl Müftüsü Hüseyin Can ve Din Görevlisi  Recai Özkan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve Cenabı Hak her birimizi rızasına uygun güzel hizmetler yapmaya muvaffak kılsın. dedi.

Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel'de hazır bulundu.