Şanlıurfa'da Camilere Kavuşmanın şükrünü Kurban Ve Dualarla Zikrettik

camilere kavuşmanın şükrünü kurban ve dualarla zikrettik

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında 16 Mart'ta cemaatle vakit ve cuma namazlarının kılınmasına ara verilen Şanlıurfa ilimizde, bugün kılınan cuma namazı öncesi il ve 10 üç ilçe müftülüklerince dualarla şükür kurbanı kesimi yapıldı. Şanlıurfa İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Taştan’ın yaptığı duanın ardından kesilen kurbanlar, Türkiye Diyanet Vakfı görevlilerince ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

İl Müftüsü Mehmet Taştan Şanlıurfa’da bütün müftülüklerde olduğu gibi şükür kurbanı kestiklerini söyledi.

İl Müftüsü Mehmet Taştan konuşmalarında şunlara değindi :Çok büyük bir sevinç var. Cuma, öğlen ve ikindi namazlarımız kılınmaya başlanacak. Vatandaşımız büyük bir heyecanla, sevinçle dua ediyor ve şükrediyor. İnşallah şükürlerimiz ve dualarımız kabul olur da bu hastalığı kısa zamanda ülke ve insanlık olarak atlatırız. İstanbul'un fethinin 567.yıl dönümüyle aynı günde gerçekleşmesi bizlere ayrı bir fetih sevinci verdi. Bütün bunlar gönüllerimizin fethine vesile olur inşallah. diyerek sözlerine son verdi.