Sinop'ta Cami Engelli Buluşmaları Alaaddin Cami'inde Devam Ediyor

cami engelli buluşmaları alaaddin cami'inde devam ediyor

Sinop İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Cami ve Engelli Buluşmaları Alaaddin Camii'nde devam ediyor.

Alaaddin Camii'nde gerçekleştirilen programda İl Müftü Yardımcısı Dr. Abdullah Salman, kişilerin Allah'a karşı vazifeleri konusu üzerinde durdu.

İl Müftüsü Mustafa Düzgüney ise Bizlere düşen her konuda sizlere yardımcı olmamız gerekmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığımız engelli kardeşlerimizin camilerimizle buluşması, Kur’an kurslarımıza gidebilmesi, Başkanlığımızın hizmetlerinden yararlanabilmeleri için çalışmalar ve hizmetler vermeye devam ediyor. Özellikle görme ve işitme engelli kardeşlerimiz için Kur'an kursları açılmaktadır. Yine işitme engellilerle için Türk işaret dilinde dini kavramlar sözlüğü hazırlandı. Engelli kardeşlerimize daha güzel hizmetler sunabilmek için İl Müftülüklerimiz bünyesinde oluşturulan Engelli Koordinatörlükleri tarafından belirli programlar düzenleyerek her zaman sizlerin yanında olduğumuzu hissettirmeye gayret ediyoruz. dedi.

İl Müftü Yardımcısı Salman'ın yapmış olduğu duanın akabinde program sona erdi.