Sivas'ta Türkiye Diyanet Vakfı Hanım Gönüllülerinden Afetzedelere Destek

türkiye diyanet vakfı hanım gönüllülerinden afetzedelere destek

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan yangın ve sel afetlerinde mağdur olan vatandaşlara destek sağlamak amacıyla TDV (Türkiye Diyanet Vakfı) Sivas Şubesi hanım gönüllüleri tarafından yardım kermesi düzenlendi.

İki gün süren yardım kermesinden elde edilen 52 bin 620 TL geleri AFAD yardım hesabına aktaran TDV gönüllüsü Suzan Suata yardım dekontunu İl Müftüsü Yusuf Akkuş’a teslim etti.

Müftü Akkuş da, TDV gönüllüsü hanımlara teşekkür ederek şunları kaydetti: “Ülkemizde yakın zamanda meydana gelen ve yüreğimizi derinden yaralayan yangın ve sel afetlerinde mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasına bir nebze de olsa yardım edebilmek bizleri mutlu etti. Bu vesileyle tekrar afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Rabbimden rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkür ediyor, kermese destek sağlayan yardımsever Sivas halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.