Sivas'ta Yıldızeli Müftülüğü Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı

yıldızeli müftülüğü toplantıya ev sahipliği yaptı

İl Müftülüğü tarafından aylık olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Yusuf Akkuş başkanlığında Yıldızeli İlçesinde gerçekleşti.

16 İlçe Müftüsü ’nün katılımıyla gerçekleşen Kasım ayı toplantısında idari konuların yanı sıra din görevlilerinin cami hizmetlerinde daha elverişli olmaları yönünde yapılacak etkinlikler ve cami temizliği hassasiyeti konusu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Diyanet gençlik çalışmalarının da görüşüldüğü toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Öte yandan Yıldızeli’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak Yıldızeli Kaymakamı Furkan Atalık’ı ve daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Sabit Karakaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerde Müftü Yardımcıları Dr. Halil Taşpınar, Hüseyin Karayaka ve Harun Özkan 'da hazır bulundu.