Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır çarşısı" Açıldı.

TDV Kadın Kolları Afyonkarahisar Şubesi tarafından Hayır Çarşısı açıldı.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kolları Afyonkarahisar Şubesi tarafından dini ve hayri hizmetlerde kullanılmak üzere, Gedik Ahmet Paşa(İmaret) Camii bahçesinde Hayır Çarşısı düzenlendi.

Programa, Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcıları Fatih Topuz, Betül Büyükkılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Mirac Sünnetçi de katıldı. Ahmet Şemsettin Karahisari Araştırma Merkezi Müdürü ve AKÜ İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Asuman Şenel'in hat serginin de icra edildiği etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Müftümüz Lütfü İmamoğlu'nun açış konuşmasının ardından, Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, halka hitap etti. Il Müftü Yardımcımız Mevlüt Şahiner'in yaptığı duadan sonra, TDV Afyonkarahisar Şubesi Kadın Kollarımız tarafından düzenlenen Hayır Çarşısı açıldı. Bu kapsamda, Hayır Çarşısı’na destek veren bütün Kur’an Kurslarımızın öğreticileri ile öğrencilerine , TDV gönüllülerine ve halkımıza çok teşekkür ediyoruz.