Tekirdağ'da "geleneksel Iyilik Sofrası" Kuruldu.

tekirdağ'da 'geleneksel iyilik sofrası' kuruldu.

2019 Yılı Ramazan ayı münasebetiyle Tekirdağ İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesinin ortaklaşa tertip ettiği “Geleneksel İyilik Sofrası” Tekirdağ’da kuruldu.

İyilik Sofrası adı altında gerçekleştirilen iftar programına, Vali Vekili Tayyar Şaşmaz başta olmak üzere Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdür Vekili, Jandarma Komutanı, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı, kurum amirleri, İlçe Müftüleri, engelliler, gaziler, şehit yakınları, TDV Tekirdağ Şubesi mütevelli heyeti, işadamları, Bölge Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencileri ve İl Müftülüğü personeli katıldı.

İftar programı, Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü Çiftlikönü Camii İmam-Hatibi Erdoğan Demirel’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Oruçlar açılıp iftar yapıldıktan sonra İl Müftüsü İsmail İpek, kısa bir konuşma yaparak misafirlerini selamladı.

İftar programı sonunda misafirlere kitap hediye edildi.