Tokat'da Valimiz Dr.ozan Balcı Kur'an Kurslarımızı Ziyaret Etti

valimiz dr.ozan balcı kur'an kurslarımızı ziyaret etti

Valimiz Sayın  Dr. Ozan Balcı İl Müftülüğümüze bağlı Malkayası (Hz. Osman) Camii Kuran Kursunda eğitim gören 4-6 yaş sınıfı, hafızlık  ve yetişkin sınıf öğrencilerini ziyaret  etti. Beraberinde Başsavcı Dr. Aydın Turhan, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksen Topaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, İl Müftüsü  Ömer Faruk Bilgili de hazır bulundular.

Öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılanan  Valimiz Dr. Ozan Balcı Türkiye Diyanet Vakfına özel olarak hazırlattırılan Din Eğitimi Seti ve çeşitli kitapları çocuklara hediye etti. Kendisini takip eden basın mensuplarına da hediyeler takdim eden Sayın Valimizi  çocuklar  571’de bir güneş doğdu ilahisini söyleyerek uğurladılar.