Tokat Il Müftülüğü Kur'an Kursu öğreticileri Hizmet Içi Eğitim Proğramlarımız

tokat il müftülüğü kur'an kursu öğreticileri hizmet içi eğitim proğramlarımız

Tokat İl Müftülüğü pandemi sürecinde 8 hafta boyunca devam eden Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik Hizmet içi Eğitim kurslarını tamamladı. Her hafta alanında uzman kişiler tarafından ihtiyaç odaklı ve 4-6 yaş kurs hocalarına seminer yapıldı.Ayrıca Vaizlerimiz, Din Hizmetleri Uzmanı, K.kursu hocalarımız ve Müftü yardımcımız Halime Bayram tarafından kitap ve makale  tahlilleri yapıldı.Tokat İl ve İlçelerinden seminerlere katılan Kuran kursu hocalarımız seminerlerin Din eğitiminde kendilerini geliştirmelerine vesile olduğunu ve yeni yapılacak makale tahlili programlarına katılım sağlayacaklarını ifade ettiler.Eğitime katılan tüm hocalarımıza emeklerini esirgemedikleri için ,özellikle hasta olsa da derse katılan Prof.Dr.Hüseyin Yılmaz ve annesinin vefatından sonraki hafta dersimize katılan Prof.Dr.M.Zeki Aydın hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Kurs öğreticilerimize de hocamızın annesine okudukları hatim ve programımıza katılan Sayın Müftümüz Abdullah Pamuklu'ya  duasiyla  ve değerlendirmeleriyle destek vermesinden dolayı teşekkür ederiz.