Tokat Il Müftümüz Abdullah Pamukludan Il Meteoroloji Müdürlüğüne Atanan Ahmet Levent'e Hayırlı Olsun Ziyareti

tokat il müftümüz abdullah pamukludan il meteoroloji müdürlüğüne atanan ahmet levent'e hayırlı olsun ziyareti

Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İzmir Kuşadası Meteoroloji Müdürlüğünde görevli iken İlimiz Meteoroloji Müdürlüğüne atanan Ahmet Levent'i makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu: Son zamanlarda yaşadığımız sel, şiddetli yağmur, dolu gibi doğal afetler öncesinde halkımızı doğru verilerle bilgilendirmesi ve oluşacak zararın en aza indirilmesi noktasında Meteorolojk tahminlerin çok büyük önem arzettiğini, bu çalışmaların İlimizde yürütülmesi konusunda Tokat İl Meteoroloji Müdürlüğünün büyük katkılar sunacağını belirterek İlimize yeni atanan İl Meteoroloji Müdürü Ahmet Levent'e yeni görevinde başarılar diledi.

Tokat İl Meteoroloji Müdürü Ahmet Levent, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ayrıca İl Meteoroloji Müdürlüğü olarak ülkemiz ve halkımız için yapılan çalışmaları her geçen gün daha da geliştirme gayretinde olacaklarını belirtti.