Tokat'ta Din Görevlilerinden Idlib Için Iki Günde Iki Ev Bağışı

tokat'ta din görevlilerinden idlib için iki günde iki ev bağışı

Türkiye Diyanet Vakfı'nın,zor bir coğrafyada zor şartlar altında çok ağır bir imtihandan geçen İdlib halkı için ülke genelinde başlattığı Bir İyilik Sıcak Bir Yuvakampanyasına Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Şubesi ve Tokat Müftülüğünün her kademedeki personeli ile katılımında Tokat'ta bir ilk yaşandı.
    Türkiye Diyanet Vakfı’nın hızlı bir şekilde İdlib’e giderek iskan alanları oluşturmasıyla başlattığı kampanya Tokat'ta çok büyük bir karşılık buldu.
     Tokat Müftülük personellerinden Tashih-i Huruf kursuna katılan İmam Hatip,Müezzin-Kayyım ve Kız Kur'an Kursu Öğreticilerinin el birliğiyle‘’İKİ GÜNDE İKİ EV sloganıyla başlattıkları yardım kampanyası başarılı bir şekilde hedefine ulaştı ve iki günde iki evin  ücreti olan 12000 TL Tokat Diyanet Vakfı Temsilcisi Ünal SATICIOĞLU'na teslim edildi.
      Tokat Müftülüğünün bütün İlçe Müftülükleri ile beraber mobilize bir şekilde İdlib için sürdürdükleri kampanyaya Tokat halkının sahip çıkması milletimizin merhamet,fedakarlık ve yardımseverlik duygularının ne kadar güçlü olduğunu gösterdi,iyilik hareketi Tokat’ta bir kez daha böylece neşvü nema buldu.