Trabzon'da Mayıs Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Icra Edildi

mayıs ayı ilçe müftüleri toplantısı icra edildi

İl Müftü Yardımcıları ve 18 İlçe Müftüsünün katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Yaz Kur'an Kursları, Kurban hizmetleri ve gündemdeki maddelerin değerlendirilmesinin ardından toplantı sone erdi.

Toplantının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in ev sahipliğinde Belediye Sosyal Tesislerinde bir program gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Genç” “Manevi hizmetlerin şehrimizin her bir yanında eksiksiz ilerlemesi için birlikte daha kıymetli işlere imza atacağız. İl Müftülüğünün hizmetlerinin önemi ve Müftülük hizmetlerinde her daim destekçisi olduklarını ifade eden Genç İlçe Müftülerinin taleplerini alarak karşılıklı istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Müftüsü Selami Aydın Başkan Av. Ahmet Metin Genç’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.