Trabzon'da Tecrübe Paylaşımı Toplantısı

tecrübe paylaşımı toplantısı

Bir dizi programlar çerçevesinde İlimizde bulunan İlahiyatçı Yazar Ali Rıza Temel, İl Müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans Salonunda Din Görevlileriyle tecrübe paylaşımında bulundu.

İl Müftümüz Selami Aydın ve İlimizde görev yapan İlçe Müftülerimizin hocası olan Ali Rıza Temel'e İl Müftümüz Selami Aydın sunumlarından ve tecrübelerini paylaşımından dolayı teşekkür edip kendilerine tablo hediye etti.

Ali Rıza Temel Kimdir ?

Ali Rıza Temel, 1946 yılında Manisa'nın Demirci ilçesinde doğan ilahiyatçı yazardır.

1967'de Balıkesir İmam-Hatip Okulu'nu, 1971'de İzmir Yüksek İslam Enstitüsünü bitirdi.

1967-1975 yılları arasında vaizlik yaptı.

1976'da Haseki Eğitim Merkezi'ne kursiyer olarak katıldı. Kurs sonunda aynı merkezde asistan olarak görevlendirildi.

1982-1987 yılları arasında Brüksel İslam Kültür Merkezinde Türk temsilcisi olarak görev yaptı. Aynı merkezdeki İslam Enstitüsü'nde ulumu'l-Kur'an dersleri okuttu.

25.05.2011 tarihinde emekliye ayrıldı. Hocamız Halen Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinde Arapça ve tefsir dersleri okutmaktadır.

Ali Rıza Temel, evli ve iki çocuk babasıdır.