Trabzon'da Yaz Kur'an Kursları Başladı.

yaz kur'an kursları başladı.

Yaz Kur’an Kursları Ortahisar Fatih Merkez Camiinde yapılan törenle başladı. İl Müftüsü Osman Aydın, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Suiçmez, Ortahisar İlçe Müftüsü Dr. Selami Bağcı’nın da katıldığı törende çocuklarla buluşan İl Müftüsü Osman Aydın, “Bugün bütün Türkiye’de ilimizde ilçelerimizde köylerimizde camilerimiz sizlerle beraber şenlendi, güzelleşti. Bu yaz döneminde iki ay camilere kur’an kurslarına gelerek kendinizi geleceğe hazırlamış olacaksınız. Camide arkadaşlarınızla oynamış olacaksınız. Sosyal faaliyetlerde bulunacaksınız. Bizde sizin gibi kur’an-ı bu kurslarda öğrendik, dedi.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Osman Aydın, katılımlarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek “sizi tebrik ediyorum, anne babalarınıza çok teşekkür ediyorum. Onlar siz bu kurslara geldiğiniz için çok mutlular. Çünkü siz bu kurslarda kur’an okumayı öğreneceksiniz” ifadelerine yer verdi.

22 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayan Yaz Kur’an Kursları 26 Ağustosta sona erecek.