Tunceli'de Pülümür Ilçe Müftüsünden Cemevine Ziyaret

pülümür ilçe müftüsünden cemevine ziyaret

Pülümür İlçe Müftüsü Yunus GÜLEÇ, Merkez Camii İmam Hatibi Cihat HAN, Pülümür Cemevi Başkanı Ali MENKÜŞ ve Kızılay Pülümür Şube Başkanı Ahmet YILDIZ ile birlikte Pülümür Cemevini ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.
Müftü GÜLEÇ ziyaretindeAlevi İslâm toplumu kardeşlerimizi kendimizden hiç ayırmıyoruz. Öyle bir ayrıma yol açmak isteyenlere de hep birlikte fırsat vermemeye çalışıyoruz. Kur’an’ı bir, Peygamberi bir,  kıblesi bir, Peygamberin nesli olan Hz. Ali, Hz. Fatıma, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin’i tarih boyunca bağırlarına basmış bir milletin ferdi olarak hamdolsun birlik ve beraberlik içerinde bugüne kadar geldik, bundan sonra da kıyamete kadar hep birlikte böyle kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz inşallah diye konuştu.