Uşak'da 2024 Yılında Hacca Gidecek Olan Vatandaşlarımız Için Düzenlenen Hac Semineri Başladı

2024 yılında hacca gidecek olan vatandaşlarımız için düzenlenen hac semineri başladı

2024 Hac döneminde İlimizden Hacca gidecek olan vatandaşlarımıza yönelik olarak İl müftülüğümüz tarafından düzenlenen Hac Semineri Fatih Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu Konferans Salonunda başladı. Programda hacı adaylarına hitap eden İl Müftümüz Burhan Çakır konuşmasında; Kutsal Topraklar, ziyaret yerleri ve yapılacak ibadetlerle ilgili bilgiler verdi, tecrübe paylaşımında bulundu. Ardından seminerde İl Müftü Yardımcımız Yusuf Savuran, Hac ve Umre Şube Müdürümüz Lütfi Akhan, Bu sene Uşak ili Diyanetle hacca gidecek hacı adaylarımızın Kafile Başkanı olarak görevlendirilen Karahallı ilçe Müftümüz Şaban Soytekinoğlu tarafından hac öncesi gerekli hazırlıklar ve dikkat edilmesi gereken hususlar konularında bilgilendirmeler yapıldı. Yüce Allah yolculuklarını kolay, haclarını mebrur eylesin.