V.H.K.İ Alımı yapılacaktır.

Muftulukten Vhki alım ilanı

Müftülükten boş olan Veri hazırlama Kontrol İşletmeni kadrosuna personel alımı yapılacaktır.

SINAV İLANI

İlimiz Divriği İlçe Müftülüğümüzde münhal bulunan ilişik listede unvanı, hizmet sınıfı ve kadro adedi yazılı kadroya Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme ve Sınav Yönetmeliğinin ilgili hükümleri gereğince, sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır.

SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

I- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olması,

Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme ve Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olması, Adaylığı kaldırılmış olmak ve halen Diyanet İşleri Başkanlığında görevli olmak. 4- Sınavda yapılacak uygulama ve mülakatta başarılı olmak.

SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

I- Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak atana bilmek için;

En az lise ve dengi okul mezunu olmak. Diyanet İşleri Başkanlığında en az iki yıl görev yapmış olmak. Milli Eğitim Bakanlığından Onaylı Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak Bilgisayar uygulamasında (F) klavye kullanılacak olup, başarılı olan görevliler mülakat sınavına katılacaktır. İl dışından müracaat edecek VHKİ' olarak görev yapan görevlilerin görev yaptığı İl'de en az iki yıl görev yapmış olması, İlçelerden müracaat edecek VHKİ' olarak görev yapan görevlilerin görev yerinde en az altı ay görev yapmış olması,

BAŞVURU İŞLEMLERİ

I-Müracaat etmek isteyenler belgelerini 21/03/ 2018 Çarşamba gününde başlamak üzere 04/04/ 2018 tarihi saat 1 7:00'a kadar müftülüğümüze teslim edeceklerdir.

Postadaki vâkî gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Belgeleri eksik olan adayların kayıt ve müracaat işlemi yapılmayacaktır. Bu duyuruda belirlenen esaslara uygun olmayan ve 04/04/2018 tarihi saat 17:00'dan sonra yapılan başvuru talepleri kabul edilmeyecektir.

DİĞER HUSUSLAR

I- Sınav öncesi, sonrası ve atama sürecindeki işlemlerde gerçeğe aykırı belge verildiği yada beyanda bulunduğu tespit edilen adayların başvuru ve sınavları geçersiz sayılacağı gibi hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

2- Sınav ve atama sürecinde Müftüilüğümüz İnternet sitesinde yapılan tüm duyurular tebligat sayılacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


İLİMİZ VE İLÇELERDE MÜNHAL BULUNAN GENEL İDARİ HİZMETLER VE YARDIMCI HİZMETLER SINIFINA AİT LİSTE

S.M

Unvanı

Hizmet

Sınıfı

Kadro Adedi

Kadronun Bulunduğu Yer

ı.

VHKi

G.İ.H

1

Divriği Müftülüğü

İlk Nlüracaat Tarihi : 21.03.2018

Son Müracaat Tarihi : 04.04.2018

Sınav Tarihi ve Yeri • 10.04.2018 salı günü saat 08:30'da Sivas Müftülüğünde

R.

20./03/20 ALKAN il Müftüsü


Pulur Mahallesi Ahi Emir Caddesi No:14 SİVAS Telefon 224 73 26 Faks: ( 0346) 22 1 88 24 e-Posta: Sivas a diyanet.gov.tr Elektronik Ağ: www.sivas.diyanet.gov.tr Bilgi için irtibat : Halil ULUÇAY

VHKI

Telefon No                224 73 26