Van'da Miniklerden Bizbize Yeteriz Kampanyasına Destek

miniklerden bizbize yeteriz kampanyasına destek

Van/Edremit ilçe Müftülüğü Erdemkent 4-6 yaş grubu kuran kursu öğrencileri kumbaralarını Biz Bize Yeteriz Kampanyasına bağışladı.

Koronavirüs salgınından etkilenen ailelere destek olmak amacıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Biz Bize Yeteriz Türkiyem sloganıyla başlattığı, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ise Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş çağrısıyla destek verdiği yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.

Edremit ilçemizde Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmak isteyen Erdemkent 4-6 yaş grubu kuran kursu öğrencileri kumbaralarını Biz Bize Yeteriz Kampanyasına bağışlamak için vefa sosyal grubuna teslim ettiler.

Miniklerin biriktirdiği harçlıklarını Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına bağışlamaları ile ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Murat Karayiğit, bu anlamlı bağıştan dolayı Minikleri ve ailelerini tebrik ederek şöyle konuştu:

Yaşları küçük ama kalpleri kocaman bir geleceğimiz var bizim. Bu bağışlar gösteriyor ki geleceğimiz umut vadediyor.”