Van Il Müftülüğü Bu Zor Zamanlarda Her Zamanki Gibi Yine Sahada

van il müftülüğü bu zor zamanlarda her zamanki gibi yine sahada

Van İl Müftülüğü yaşlı, hasta, engelli ve yardıma muhtaç ailelere derman olma adına onları yalnız bırakmıyor... İl Müftü Yardımcısı Melike Seyitoğlu Özkan başkanlığında Aile ve Dini Rehberlik bürosunda görevli bayan hocalar, maddi ve manevi desteğe muhtaç aileleri, sosyal mesafeyi koruyarak evlerinde ziyaret ediyor. Müftü Yardımcısı Melike Seyitoğlu Özkan yaptığı açıklamada; Görevimiz ailelerimizin dertleri ile dertlenmektir, malumunuz bu bulaşıcı hastalıktan dolayı kardeşlerimiz evlerinden çıkamıyor ve bize ulaşamıyorlar. Bu zor zamanlarda biz onlara ulaşalım dedik ve yola çıktık. Gayemiz kardeşlerimize bir nebze olsun maddi ve manevi destek olmaktır. İlçelerimizdeki Bayan Kur'an Kursu hocalarımız da gruplar halinde sahadadırlar. İnşaallah bu badireyi de hep birlikte, Elele gönül gönüle vererek atlatacağız, dedi.