Yozgat'de Hafızlar Belgelerini Aldı

hafızlar belgelerini aldı

İl Müftülüğü tarafından Bilal Şahin Külliyesi’nde hafızlıklarını başarı ile tamamlayan öğrenci ve öğreticilere belge ve hediye takdimi yapıldı.


SİZLERDEN BEKLENTİMİZ ÇOK BÜYÜK


Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı akabinde açılış konuşmasında İl Müftüsü Salih Sezik, “Sevgili çocuklar. Sizler Kuran’ı Kerime talebe oldunuz. Sizler günümüzün Hz. Aişesi, Mushab bin Umeyr’i olacaksınız. Sizlerden beklentimiz çok büyük. Bir gönül ehli diyor ki, eşref-i ümmet olanlar hafız-ı kur’an olur,   hafız-ı Kur’an olanın hafızı, Kur’an olur.  Müftü Sezik, 21 öğrencimiz hafızlığını tamamladılar Allah’ımıza binlerce kez şükür olsun. Yozgat’ta da artık bundan sonra kurumsal olarak hep hafız çıkacaktır” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ


Hafızlıklarını tamamlayanlara teşekkür eden Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Yozgat’ta 5 yıldızlı otel konforunda Kur’an kurslarımız var. Bunlardan bir tanesi de baba dostum Bilal Şahin Bey’in yapmış olduğu yer. Kendilerine Yozgat’ımıza böyle bir yeri kazandırdığı için teşekkür ediyorum.  Allah böyle hayır işleyenlerden razı olsun ve sayılarını artırsın” ifadelerine yer verdi. Köse, Yozgat Belediyesi olarak Kur’an öğretenlerin her zaman yanında olacaklarını da sözlerine ekledi.


ŞÜKREDİYORUM


Hayırsever iş insanı Bilal Şahin de, Kur’an öğrenenleri görmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. “Allah’a ne kadar şükretsem azdır” diyen Şahin, şunları kaydetti; “Böyle hafızlarımızı görmek beni aşırı derecede mutlu etti. Müftümüze, daire personellerine, hafızları yetiştirenlere ve onların anne babalarına teşekkür ederim dedi.
Programa Belediye Başkanı Celal Köse, iş Adamı Bilal Şahin,  Ağır Ceza Reisi Arif Hamdi Sazak, Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Polis Okulu Müdürü Zafer Kişi, İl Müftüsü Salih Sezik, Daire amirleri, müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, Kur’an Kursu öğreticileri ve hafızlar katıldı.
Programın sonunda Hayırsever iş insanı Bilal Şahin, hafızlara ve öğreticileri başta Bilgisayar olmak üzere çeşitli hediyeler verdi.