Yozgat'de Il Müftülüğünden Gazi Ve Ailesine Ziyaret

il müftülüğünden gazi ve ailesine ziyaret

İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu, İl Müftü Yardımcısı İsmail Karadavut ve Aydıncık İlçe Müftüsü Hamza Gökçe, İdlib’te hain saldırıda yaralanan Gazi Astsubay Zülfikar Karakurt ve ailesini ziyaret ettiler.

Ziyarette Müftü Vekili Süleyman Eroğlu “Millet olarak şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Onların hakkını ödeyemeyiz. Bugün memleketimizde minarelerden ezan okunuyorsa, al bayrağımız semalarda dalgalanıyorsa şehit ve gazilerimizin sayesindedir.

Eroğlu, Rabbim başlatmış olduğumuz “Bahar Kalkanı Harekâtında” ordumuzu mansur ve muzaffer eylesin. Rabbim Bayrağımızı indirtmesin, Vatanımızı böldürtmesin, Ezanımızı dindirtmesin,   Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirtmesin. Allah ordumuzu, milletimizi ve tüm alem-i islamı her türlü kazalardan, belalardan ve tehlikelerden emin eylesin” dedi.

Heyet tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve başta Gazimiz Astsubay Zülfikar Karakurt olmak üzere bütün gazilerimize  acil şifalar ihsan buyurmasını Cenab-ı hak’tan niyaz ederek ayrıldı.