Yozgat'de Müftümüzün Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

müftümüzün ilçe ziyaretleri devam ediyor

Müftümüz, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, Kur’an kurslarına rehberlik etmek ve verimliliği artırmak amacıyla ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Müftümüz Salih Sezik, Yerköy Müftülüğünü ziyaret ederek, İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş’tan yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Akabinde İl Müftümüz Salih Sezik ve İl Müftü Yardımcısı Süleyman Eroğlu birlikte helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş’ın Saray Köyü’nde yaşayan ablası Hüsniye Korana’yı ve amcaoğlu İhsan Erbaş’ı ziyaret ederek taziyede bulundu.

Daha sonra Şehit özel harekat polisi Muzaffer Tufaner’in ölüm yıldönümü münasebetiyle şehidimizin anne ve babası Ayten ve Ali Tufaner’i ziyaret etti.