Yozgat'de Restore Edilen Tarihi Cami Ibadete Açıldı

restore edilen tarihi cami ibadete açıldı

Tekke Yenicesi Köyünde restore edilen tarihi cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Yozgat merkez Tekke Yenicesi köyünde , Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait tarihi camii, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilerek Tekke Yenicesi köyüne kazandırıldı. Cami Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim ve dualarla ibadete açıldı

Camii’nin açılışına Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Vakıflar Genel Müdür yardımcısı Burhan Ersoy, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, İl protokolü, köy halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cami de ilk Cuma namazını İl Müftümüz Salih Sezik kıldırdı.

Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Tekke Yenicesi Köyü Tarihi Camii’nin köy halkına hayırlı ve bereketli olmasını temenni ederek, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış sonrası vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.