Yozgat'de şehit Polis Memuru Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

şehit polis memuru son yolculuğuna dualarla uğurlandı

İstanbul’da görev esnasında şehit olan hemşehrimiz Polis Memuru Zafer Mat’ın cenazesi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından Boğazlıyan İlçesi Çakmak Köyüne getirildi.

Öğle namazı öncesinde şehidimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti edilip İl Müftümüz Ali Gülden tarafından vaaz-u nasihat gerçekleştirildi.

Baba evinden helallik alınmasının ardından Şehit Polis Memurun naaşı Çakmak köyünde İl Müftümüz Ali Gülden’in kıldırdığı cenaze namazının ardından tekbirler ve dualar eşliğinde köy mezarlığına defnedildi.

Şehit Polis memuru Zafer Mat için düzenlenen cenaze törenine, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Valimiz Ziya Polat, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ethem Sedef, şehidimizin ailesi ve yakınları, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.