Ankara’da Camide, Evde, Iş Yerinde Hatim Okuyorum Her Yerde

Ankara'da Camide, Evde, Iş Yerinde Hatim Okuyorum Her Yerde

camide, evde, iş yerinde hatim okuyorum her yerde

01 Ocak 2023 - 09:20

İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar Kocatepe Camiinde Ankara Müftülüğü Koordinesinde başlatılan “Camide, Evde, İş Yerinde Hatim Okuyorum Her Yerde” projesi kapsamında okunan 9.155 hatm-i şerifin duasını yaptı.  Kocatepe Camiinde cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından  İl Müftüsü Çınar okunan 9.155 hatm-i şerifin duasını yaptı.
Müftü Çınar'ın yaptığı duaya Kocatepe Camiini dolduran vatandaşlar "amin" diyerek iştirak etti.

Camide, Evde, İş Yerinde Hatim Okuyorum Her Yerde kampanyası kapsamında bundan sonraki programlar;
26 Ocak 2023 perşembe günü Regaib kandili yatsı namazı öncesi Hacı Bayram Camii,
06 Mart 2023 pazartesi berat kandili yatsı namazı öncesi Melike Hatun Camiinde yapılacaktır.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı