Ankara’da Cezaevinde "peygamber Efendimiz Ile Ilgili şiir...

Ankara'da Cezaevinde "peygamber Efendimiz Ile Ilgili şiir Yazma Yarışması"

cezaevinde "peygamber efendimiz ile ilgili şiir yazma yarışması"

19 Kasım 2022 - 09:20

14.11.2022 tarihinde Sincan 2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, Cezaevi Vaizi Akın KURTARAN ve Kurum Müdürü Ensar ÇELİK'in organizesinde, Ankara İl Müftülüğü ile Sincan İlçe Müftülüğünün katkılarıyla "Peygamber Efendimiz İle İlgili Şiir Yazma Yarışması" düzenlendi.
Programa, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi Hasan BIYIK, Cumhuriyet Savcısı Abdullah ÇITLAK, Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, Ankara İl Müftü Yardımcısı Fazlı MUTLU, Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt TOPÇU, Kurum Müdürleri, ceza infaz kurumlarında görev yapan Cezaevi Vaizleri, kurum personelleri ile tutuklu ve hükümlüler katıldı.
​Söz konusu programda; Sincan 15 Temmuz 2016 Şehitler Camii Müezzin-Kayyımı İbrahim AKÇER tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edildi. Kurum Müdürü Ensar ÇELİK'in açılış konuşmasından sonra dereceye giren şiirler dinlenildi. Akabinde Ankara İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR gönülleri ferahlatan etkili bir konuşma yaptı. Program dereceye giren tutuklu-hükümlülere ödüllerin verilmesi ve Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt TOPÇU’nun yaptığı dua ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...