Ankara’da Il Müftümüz Dr. Yusuf Doğan, “ecdadımıza...

Ankara'da Il Müftümüz Dr. Yusuf Doğan, “ecdadımıza Vefa,şehitlerimize Duâ” Programına Katıldı

il müftümüz dr. yusuf doğan, “ecdadımıza vefa,şehitlerimize duâ” programına katıldı

25 Mart 2021 - 09:20

Mamak İlçe Müftüğü’ nce Mamak Merkez Camii’ nde gençlerimize yönelik olarak “Ecdadımıza Vefa, Şehitlerimize Dua” için sabah namazında buluşuyoruz programı düzenlendi.

İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN mihraba geçerek sabah namazını kıldırdıktan sonra cemaate hitap etti. Konuşmasında “Genç yavrularımızın bu bereketli zaman diliminde, seherde camiye gelerek göstermiş oldukları duyarlılık takdire şayan olup geleceğimiz için bizlere umut veriyor. Geçmişini bilmeyen bir milletin geleceği olamaz. Gençlerini kendi milli ve manevi değerleriyle yetiştiremeyen bir millet geleceğini inşa edemez. Bundan dolayı sizler geçmişimizi, tarihimizi çok iyi bilip ecdadımızın, milli şairimizin ve şehitlerimizin bizlere emanet olarak bıraktığı mukaddes değerleri, vatanımızı, bayrağımızı, ezanımızı en iyi şekilde sahip çıkacaksınız. Aziz şehitlerimizin mübarek kanlarıyla sulanmış bu vatan toprağını İslam’ın ve Kur’an’ ın eşsiz değerleriyle imar edeceksiniz. Kendi kişisel kimliğinizi de camilerimizin lahuti huzur iklimini teneffüs ederek zaman zaman hocalarımızla bir araya gelerek Kur’an-ı Kerim’in ve Hadis-i Şeriflerin bereket dolu güzelliklerinden istifade ederek inşa edeceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan Dua’ nın ardından kahvaltı ikramıyla program son buldu.

Pandemi kurallarına riayet ederek gerçekleştirilen programa gençlerle birlikte Mamak Belediye Başkanı Murat KÖSE, Mamak İlçe Müftüsü Necmettin SAYDAN, gençler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda